Бизнес клиенти

biznes-klienti

Elpida преводи разполага с професионални преводачи във финансовата, юридическата, маркетинговата, техническата и медицинската област. Ние предлагаме на нашите бизнес партньори тясно профилирани преводи, професионални езикови решения и познания в конкретните индустрии.

За да сме максимално полезни на Вашия бизнес, извършваме пробни преводи, в рамките на една преводна страница с английски език (1800 знака, с включени интервали) за нови корпоративни клиенти. Услугата не се заплаща и е отправна точка за вземане на обосновано решение за започване на съвместна дейност. Това условие е валидно, ако документите, които изпращате, са фирмени, т.е не се причисляват към стандартните документи на физическите лица (акт за раждане, свидетелство за съдимост, свидетелство за сключване на граждански брак, диплома за завършено образование, епикризи и др.).

След като сте ни уведомили, че сте доволни от езиковите ни решения, можем да преминем към създаване на профилирана оферта, с гъвкави цени за Вашия бизнес. За най-често използваните от Вас езикови комбинации ще Ви предоставим преференциални предложения.

При одобрение на офертата сме на разположение да подпишем договор, който е обвързан с изпълнение на бизнес проектите в определени срокове. Към него се подписва и декларация за конфиденциалност, за защита на Вашите данни.

Когато изпратите запитване за превод, получавате обратна връзка дали документът е четлив, дали е необходимо техническо време за анализиране на обема му и професионална консултация, относно бизнес проекта. Прецизното и точно задаване на параметрите в началото, е критерий за успешно извършване на превода. Допълнителното време за анализиране на обема се прилага при изпращане на текст във формат PDF, Power point, Excel и др. Специализирана консултацията се дава, при изпращане на запитване за устни преводи и легализация.

При стартиране на международен бизнес често възниква необходимост от устен превод по телефона с партньори в чужбина, служители на завода-производител, маркетингови специалисти, потенциални клиенти. В много индустрии се изисква изповядване на сделка пред нотариус. Ние осигуряваме заклети преводачи, които могат да Ви съдействат на място.

В зависимост от целите на събитието, което организирате, предлагаме устен симултанен и консекутивен превод. За безпроблемното и качественото им осигуряване, координатор проекти комуникира с Вас, относно всички подробности по организацията на бизнес мероприятието.

Всеки документ за легализация се преглежда и се отчита дали е снабден с всичките печати, заверки, Апостили, според неговата специфика. Ние ще Ви дадем точна и пълна информация, ако трябва да издадете нов оригинал или какви действия да извършите, за да отговори на изискванията на Министерство на външните работи на Република България.

Прилагаме гъвкавост към Вашите поръчки, като предварително изчисляваме разходите и Ви даваме времева рамка за изпълнението на проекта. Имаме опция за нормална, бърза и експресна услуга. Много полезно ще бъде, ако уточнявате още при изпращане на запитването за какъв срок желаете да бъде направен превод. Свържете се с нас, при възникване на въпроси и нужда от съдействие.