Технически преводи


технически преводиElpida преводи  осигурява терминологична точност и експертни решения за успешно изпълнение на Вашите технически преводи. При разрастване и необходимост от навлизане на международния пазар, всяка фирма се нуждае от професионално представяне. Нашите опитни  преводачи притежават богат речников запас и имат отлични технически познания. Те ще преведат с високо качество Вашите цели, идеи, проекти и послания за чуждестранните Ви партньори. Нашата мисия е да помогнем на бизнес клиентите да осъществят своите стремежи.

Предлагаме специализирани преводи в областта на строителството, автомобилната индустрия, електротехниката, машиностроенето, металургията, енергетиката, механиката, информационните и комуникационни технологии, системи и технологии, софтуерни продукти.

Превеждаме следните технически документи:

– наръчници;

– справочници;

– инструкции за употреба;

– ръководства;

– описания на машини;

– тръжни книжа;

– продуктови каталози;

– технически спецификации;

– технически доклади;

– технически оценки;

– технически оферти;

– сертификати;

– инструкции за безопасност и др.

Когато ни изпращате технически документи за превод, е важно да ни предоставите Ваши терминологични бази данни. Така ще може да отговорим напълно на изискванията Ви. Ако нямате подобна информация, нашите специалисти ще превеждат понятията с помощта на технически терминологични речници. След завършване на проекта, ако имате желание да направим допълнителна редакция, ние сме на разположение да я извършим.