За нас

Elpida преводи – специализирани решения за преводи и легализация

globus
Elpida преводи е естествено продължение на езиков център Elpida. Езиковата школа поставя своето начало с курсове по гръцки, руски, немски, испански и английски език. В настоящия момент може да се похвали с обучение по над 16 езика. При разрастването на езиковата школа, възникна необходимост от предлагането на експертни писмени, устни преводи и легализации. Решихме да подадем ръка на нашите клиенти и да отговорим професионално на потребностите им.

Elpida преводи подписва договор с Министерство на външните работи под номер 16ПР-1373/28.07.2016 г. за извършване на преводачески услуги. Сертифицираните ни процеси гарантират точност на превода, конфиденциалност на информацията, защитеност на документите и доставянето им без закъснение. Защо Elpida преводи е професионална преводаческа агенция?

На първо място това се дължи на екипа от вътрешни и външни преводачи и редактори, които са специалисти в съответните направления. Трудно би било един и същи преводач да предложи ефективни езикови решения както в юридическата, финансовата, така и в техническата и медицинската област, тъй като всяка си има специфична терминология. Осигуряването на качество на превода изисква терминологични знания и внимание към детайлите. Имаме високи критерии при подбора на нови преводачи и строго оценяваме работата на съществуващите кадри.

Еlpida преводи създава референтни материали, специфични за всеки проект. Те се натрупват във времето и остават в базата данни на индивидуалния клиент. Това осигурява единство на информацията и последователност при превода на подобни документи.

Преводаческата фирма предлага предварително и последващо форматиране. Това означава да се определят характеристиките на текста като стил, вид на шрифта, подравняване, размер и оформяне по зададени критерии.
За улеснение на клиентите, осъществяваме гъвкаво приемане на поръчката, с предварително изчисление на крайната й стойност за плащане.

Адаптивни решения на Elpida преводи!

Когато при нас постъпи запитване от клиент, ние анализираме обема на документа, вида му, неговия формат, включва ли илюстрации, графики, таблици. На тази база се формира оферта с цена и срок на изпълнение. При потвърждаване на поръчката координатор проекти избира най-подходящия преводач или екип от преводачи за ефективно изпълнение на поръчката. Постоянно се извършва контрол на качеството и при възникнали въпроси се свързваме с клиента за уточняване на предпочитанията му. Работата на нашия екип се характеризира със съгласуваност, гъвкавост и иновативност.